Ταπετσαρίες επίπλων - Στιλβώσεις

 
Στην επιχείρησή μας αναλαμβάνουμε υπεύθυνα και άμεσα την αντικατάσταση της ταπετσαρίας των επίπλων σας έχοντας μία μεγάλη γκάμα σχεδίων για να επιλέξετε. Η μετατροπή του παλιού σας επίπλου σε κάτι εντελώς καινούριο είναι για μας πρόκληση και βάζουμε πάντα τα δυνατά μας να καταφέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, που θα σας αφήσει απόλυτα ικανοποιημένους.

Μία ακόμα εργασία που θα μεταμορφώσει τα έπιπλα σας είναι η στίλβωση. Η εταιρία Λούσης παρέχει στιλβώσεις επίπλων ακολουθώντας πάντα τις εξελίξεις στον τομέα. Αφού λειάνουμε την επιφάνεια του επίπλου σας θα συνεχίσουμε με τη στίλβωση η οποία θα βελτιώσει στο έπακρο την εξωτερική του εμφάνιση, καθώς και την αντοχή του στο χρόνο.

Σπιτιών: Τα οικιακά έπιπλα λόγω της συχνής χρήσης ή και της παλαιότητάς τους, έρχεται η στιγμή, που χρειάζονται ένα είδος συντήρησης ώστε να συνεχίσουν να διακοσμούν όμορφα το χώρο μας και να είναι χρηστικά. Αναλαμβάνουμε όλες τις απαραίτητες εργασίες ώστε τα έπιπλα του σπιτιού σας να γίνουν σαν καινούρια (τραπεζαρίες, σαλόνια, πολυθρόνες, ντουλάπες, μπουφέδες κ.α).

Μαγαζιών: Το πρώτο πράγμα που παρατηρεί κάποιος μόλις μπει σε ένα κατάστημα, ειδικά στο χώρο της μαζικής εστίασης, είναι τα έπιπλα και η διακόσμησή του. Είναι πολύ σημαντικό ο χώρος του καταστήματός σας να είναι ζεστός και καλαίσθητος, όχι μόνο για να προσελκύει κόσμο, αλλά και για εσάς που περνάτε τόσες πολλές ώρες της μέρας εκεί. Η εταιρία Λούσης θα φέρει εις πέρας άμεσα και οικονομικά την αντικατάσταση της ταπετσαρίας και τη στίλβωση των επίπλων της επιχείρησής σας.

Ξενοδοχείων: Η προϋπόθεση για να θεωρηθεί ένα ξενοδοχείο φιλόξενο και ευχάριστο δεν είναι η πολυτέλεια, αλλά η διακόσμηση και οι χώροι υψηλής αισθητικής. Αναλαμβάνουμε την αναπαλαίωση των επίπλων του ξενοδοχείου σας με νέες ταπετσαρίες, σε μεγάλη ποικιλία για να επιλέξετε, καθώς και τη στίλβωσή τους, για να λάμψουν και να αναδείξουν τους χώρους σας.

Πλοίων: Η εταιρία Λούσης παρέχει και την υπηρεσία της ανακαίνισης και της κατασκευής ταπετσαρίας για πλοία ή σκάφη. Διαθέτουμε μία μεγάλη γκάμα προσεκτικά σχεδιασμένων σχεδίων υψηλής ποιότητας, που ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς.